|
Acillll - Akciğer enfeksiyonu, balgamlı öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ummuhanustun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2023 Konum: Antalya, Turkey Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ummuhanustun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2023 Saat 14:41 |
Merhaba Kadir bey,
Kızım 3 yaşında ve cuma günü hafif ateşi vardı. 2 gün sonra yine hafif ateş gece uykusunda devam etti. Sürekli ve çok yüksek değildi ikisinde de. bazı geceler öksürük krizi oldu. Balgamlı oksuruk. Salı günü doktora gittik. Akciğer filmi istedi sırtını dinledikten sonra bronşit başlangıcı gibi dedi. akciğer filminde de biraz enfeksiyon gördüğünü söyledi. Yazdığı ilaçlar şu şekilde; Klamoks - sabah akşam Evosten - sabah akşam Zaditen - öksürük krizi oldugunda vermemi söyledi Ventolin - günde 6 kez Aircort - günde 2 kez Bunlar bana biraz fazla gibi geldi. Şurupları kullandım ama diğerlerini 1er kez kullandım henüz. Lütfen nasıl bı yol izlemem gerektiğini söyler misiniz? Ona göre devam edeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik, SARLATAN Turk doktor recetesi!! Hangisi iyi gelirse hesabi.
Antibiyotik vermis. Astim tedavisi vermis. Allerji tedavisi vermis. Belli ki bu boyda bir kazik yediginize gore yeni uyesiniz. 1- Bronsit'in Rontgen bulgusu yoktur. 2- "biraz enfeksiyon" lafi tipik sahtekar Turk doktor lafidir. Tip da boyle bir sey yoktur! 3- Siz; hic bu gerzek doktorlarin 10 seneden beri; Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuz mu? Cok okumaniz lazim! Hem makalelerimi, hem Forum daki soru-cevaplari bugunden geriye giderek okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Oca 2023 Saat 19:03 |
|
![]() |
|
ummuhanustun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2023 Konum: Antalya, Turkey Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ummuhanustun
Hocam tekrar merhaba,
Size yazdıktan sonra antibiyotigi kullanmadım. Durum iyiydi ama dün ateş yukseldi sabah. Gün içinde iyiydi ama gecesi yine ateşli geçti. Ağzında hafif koku var. Dilinin üzeri beyaz. Paslı olması nasıl oluyo bilmiyorum ama fotoğrafini ekliyorum. Sağlık ocağına gittim sabah kan verebilmek için ama küçük çocukların kanı alınmıyormus 12 yaş altı. Wbc değerine bakabilmek için baktırmak istemiştim. Sürekli üşüme halinde. Doktor boğazına baktı kızarmış ve geniz akintisi var dedi. Antibiyotik kullanıyo gozukuyo şuan dedi. Ben kullanmadım aslında onu dedim. Devam et dedi. Ama kullanmak istemiyorum da ağız kokusu ve dilde pas kafamı karistirdi. Fotoya bakarak yardımcı olur musunuz? Ne yapmam ne kullanmam gerekir |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gerekmiyor, biraz birseyler yesin, o beyazliklarda kaybolur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|