|
Ateş ve öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didemira ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eyl 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2023 Saat 11:24 |
Oğlum 2.5 yaşında. 5 gündür hastalığı sürüyor. İlk gün kusma ateş. 2. Gün ateş ve halsizlik. 3. Gün ateşi düştü. Sadece halsizlik. 4. Gün ateş ve aşırı öksürük. O yüzden biz de doktora gittik. Serum ve antibiyotik vermek istediler. Boğazı ve kulağı kızarık dedi . Ateşi dusurelim dedi. Ben kabul etmedim. Sadece kan aldirttim. Wbc 6 cikmiş. Mono değeri 11.5 olmuş. Bugün 5. Gün ve ateş ve öksürük devem ediyor. Aşırı geniz akıntısı var. O da aşırı öksürük yapıyor. Kaç gündür uyumuyor. Çok halsiz. Kafasını bile kaldiramiyor. Özellikle karnı çok ağrıyor. Ağızdan her türlü yiyecek ve şurubu reddediyor. Zorla bile almıyor. Sadece emziriyorum. Hocam ne yapmalıyım. Çok perişan olduk.
Ablası 8 yasinda da geçen hafta aynıydı çok şükür o iyileşti. Sadece yorgunluk kaldı. 1 Acaba e.mononukleoz mu. 2.cok halsiz oluyor ve paranox fitil kullanabilir miyim. 13 kilo Düzenleyen Didemira - 03 Oca 2023 Saat 16:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyon.
MONO:?? Supheli, yeteri kadar yuksek degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|