|
Oksuruk |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: OksurukGönderim Zamanı: 30 Ara 2022 Saat 22:14 |
|
Hocam merhaba. Oglum 4 yasinda.4gun yüksek ateş sonrası şiddeti artan öksürük var. Evet tablo ağır grip gibi ama öksürüğü kafamı karıştırdı hocam çocuğa iki gündür yemek yedirmiyor hani bir şey yerken genzimize bir şey sicrarda öksürük tutarya onun gibi. Ve aşırı sık arası. Limonlu ballar veriyorum yudum yudum su iciriyorum yok. Acaba ak ciğerlerine bir şey mi kaçtı onu mu sürekli çıkarmaya çalışıyor diye aklıma geldi. Nefes verirken hişirti var . Bir de aile hekimi sırtını dinlediğinde bronşit olmus demisti. Tedavisini uygulamadik ama bronşit olunca böyle bir tablomu oluyor acaba hocam.
Hocam bir de 12.0 kilo (4yas)sık hastalanma gec iyileşme vardi öksürük tablosunu incelerken bu durum için kistik fibroz yaziyor . Yani hasta olmaktan ve uzun süren iyilesememe durumundan çocuğun gelişimi etkileniyor acaba oyle bir şey mi bizim ki Düzenleyen kzykzy - 30 Ara 2022 Saat 22:34 |
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2022 Saat 02:25 |
|
Bronsit teshisini unutun! Onu her oksurene soyler oldular!
Eskiden de, her oksurene; Astim derlerdi! Bosverin, oyle luzumsuz hastaliklari da cocugunuza yakistirmayin. Cok okumaniz lazim. Bugunden geriye giderek cevaplarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2022 Saat 08:11 |
|
Sizi tanıyor olmak çocuklarımız için ve dolayısı ile bizim için büyük konfor . Sayenizde yavrularımız yanlış teshisler ve yanlış tedavilerden uzak kalıyor. Ömrünüz sağlıklı ve uzun olsun
![]() Evdeki herkes doğal olarak hasta olduğu için esim (42yasinda)bana son bir kaç gündür öksurdukce kanli balgam tükürdüğünü söyledi dun. Görmedim. Ama eşimi tedirgin etmeye yetmiş sigara kullanıyor. Esim uzun zamandir bogazindan kaynakli özellile aksamlari oksurur hatta bu siddeti artarsa kusturmaya kadar goturur.bu araa uzerine grip olduk evcek. Kaygilanmali ya da dr gitmelimiyiz hocam.
Düzenleyen kzykzy - 31 Ara 2022 Saat 08:15 |
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2022 Saat 18:58 |
|
Inatci oksurukler, yaptiklari tahris ile bu sekil kanamlara sebep olabilirler, onemli degildir.
Merak etmeyin Verem degil! Tantum Verde Sprey kullansin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|