Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 7.5 aylık oksuruk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

7.5 aylık oksuruk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifkerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 547
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 7.5 aylık oksuruk
    Gönderim Zamanı: 27 Ara 2022 Saat 23:04
Hocam 7.5 aylik kızım var. İlk önce burun tıkanıklığı vardi sadece serum fizyolojik kullandım ama balgam vardi böyle boğazda öhö öhö dese geçecek şekilde simdi öksürüğü döndü cok oksuriyor ara ara da atesi çıkıyor serum fizyolojik devam ediyorum daha doktora götürmedim götüreyim mi ne yapayım burda salgın varmış oksurukten hastanede yatan var kimi duysam geç kalma götür diyorlar korkuttular hocam size sorayım dedim zira hastaneye gitsek ne verecekler malum vent...in ve antibiyotik 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119212
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 00:40
SAKIN HA!! Doktora giden ve verdikleri ilaclari kullananlarin tamami hastanelerde! 
Sadece: Limonta tarzindaki karisimdan 3-5 yudum verin, burnunu Ser. Fiz. ile temizleyin, basucuna 2
 damla ColdMix damlatin. Buharli sicak banyo cok iyi gelir. 
Ates olursa dusurmeyin. 
Forum yazilarimi ve makalelerimi mutlaka okuyun, en azindan makale listeme bir goz atin. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 01:47
Hocam  ateş başladı şimdi inliyor elleri buz gibi oldu. Öksürük te kötü ciğerlere indiğini nasil anlarız 
Yukarı Dön
Kızlarımın annesiyim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 460
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 09:18
Saat farkı yüzünden hoca  19 Lara kadar girmeye bilir içiniz rahat etsin diye yazmak istedim solunum sayısı dakikada 60 dan fazlaysa bu şekilde anlarsın ...çok geçmiş olsun 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 13:28
Tesekkur ederim
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 14:09
Hocam doktora götürdük sabah ateş yoktu dinledi ciğerler kötü durumda dedi boğaz kötü değil dedi yoğun geniz akıntısı var dedi yatış gerekir dedi biz kabul etmedik serum verelim dedi kan tahlili istedi biz o sırada serumu da kabul etmedik çok kötü olur bebeğiniz tıkanır yoğun bakımlı olur deyince korktuk hocam iğne yaptı antibiyotik ve pred.nol malesef kan tahlili de sonuçlar sizden öğrendiğimize göre normal ama crp 27 çıktı hocam bana vatsaptan ulaşın dedi crp ye göre çağırırım yatış yaparız dedi bu sonuca göre kesin yatış verecek ne yapalım hocam crp neden yüksek biliyorum okudum ama daha çok küçük 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 14:16
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119212
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 19:22
SAKIN, sakin bu sarlatan doktora kanmayin, cocugunuz Grip geciroiyor, SAKIN Antibiyotik vermeyin, 
SAKIN kortizon kullanmayin. Kortizonlar, vucudun viruslara karsi koyma mekanizmasini yok ederler. 
Basiniz buyuk belalara girecek! CRP, her turlu enfeksiyonda yuksek cikar. 
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi OKUYUN. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.