|
Oksuruk |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: OksurukGönderim Zamanı: 24 Ara 2022 Saat 00:51 |
|
Merhaba kadir bey. Kızım 11 yaşında. Geçen hafta ateslendi. Boğaz da yanma oldu. Aile hekiminin direkt infulanza yada korona dedi. Infulenza ilaci ,antibiyotik falan verdi.
Ben de daha önce aynı şekil hasta oldum ,iyileştim. Ilaclari aldim ama kullanmadım.dogal çaylar, bal limon falan ısırıyorum. Bu arada bağışıklığı çok iyi. Yıllardır gereksiz ilaç kullanmadık,sayenizde.. korona zamani dahil ilk defa böyle hasta oluyor . Suan öksürüğü var kızımın ama takılma şeklinde, pespese okusuruyor.kuru gibi sayilir,arada balgamli gibi. Aklıma diline bakmak gelmemişti. Ben ide benzer şekilde hastalanıp iyileştiğini için. Çok beyaz ama ucu pembeye dönmüş. Ateş zaten yok suan Öksürük normal biliyorum ama başımıza gelinceye kadar. Yine de endişe ediyorum. Dr a götürmeli miyim? Ne yapayım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2022 Saat 03:54 |
|
Hem Influenza deyip, hem antibiyotik verme geri zekaliligi dunya da bir tek Turk doktorlara mahsustur!
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|