Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Domuz gribi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Domuz gribi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Domuz gribi
    Gönderim Zamanı: 18 Ara 2022 Saat 11:49
Kadir hocam merhaba oğlum 11 yaşında  boğaz agrısı geceleri ateş vucut agrısı mide bulantusı baş dönmesi karın agrısı öksürük hepsi biarada malesef.sizden öğrendiklerimle muhtemelen domuz gribi yinede danışmak istiyorum.agrı kesici var elimde  Dolven skt 02.2022 şubat ayında bitmiş fakat açılmamış kullanabilir miyim hocam.ilaçlar o kadar pahalıki gidip rahatlıkla alamıyoruz artık.saglık ocagına gittik yazdırmak için aferin verdi 3gün kullanacağı antibiyotik hiçbirini almadık tabi.agrı kesici ateş düşürücü aferinle aynı deyip yazmadı zaten ikisi aynı recete gösterilemezmiş.çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hocam sizden yoksa hastanelerden gelemezdik malesef artık güç yetmiyo bi serum takıyolar 1.5 milyarmışarkafaşlarımın söyledikleri.o kadar çok dua ediyorumki size.ellerinizden öperim

Düzenleyen secil - 18 Ara 2022 Saat 11:52
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118718
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2022 Saat 19:10
Turkiye'nin, cahil doktorlari en sonunda, Aferin de Parasetamol oldugunu ogrenebilmisler. 
Hakaretlerim, ise yaramis. 
Dovlen SKT cok gecmis, cope atin. 
Bogaz agrisi icin; Tantum Verde Sprey kullanin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.