Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hasta
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hasta

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
frd Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı frd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hasta
    Gönderim Zamanı: 10 Ara 2022 Saat 22:53

3.5 yaşındaki kızım 4 gündür hasta.Ateşi var.Ateş alından 38.2 ye çıkıyor.Durmaksızın öksürüyor. Burnu akıyor.Rahat uyuyamıyor. Uyuyamadığı için bugün sadece calpol verdim rahatlasın diye. Devamlı ballı limon veriyorum öksürüğü için ama pek faydası olmadı. Bayağı ağır geçiriyor Doktor Bey.Devamlı ağlıyor. Boğazının resmini çektim. Ağızda koku var ama öyle ağır, kötü bir koku değil. Resmi ekliyorum.

1.Ağızda kötü koku diyorsunuz ya nasıl bir koku olması gerekiyor bu kokunun. Yani nasıl bir kokuya benziyor.

2.Antibiyotiğe gerek var mı sizce? Ne yapmalıyım.

https://resimyukle.io/r/rQkBWmXZzA
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 01:29
Koku: Odasina girdiginizde bile, farkina varabileceginiz, pis bir koku. 
Dili biraz pasli ama bu tip pas aclikta ve kusmalardan sonra da olabiliyor. 
Burun akintisi; Antibiyotiklik durumlarda olmaz. 
Yukarı Dön
frd Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı frd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 02:04
Doktor Bey burun akıntısı tam olarak şöyle oldu. 2 gün boyunca burnu aktı. Bugün pek akmadı. Ama halen ateşi var ve öksürüyor . Bu durumda yine de antibiyotiğe gerek yok mu. Anbiyotik kullanmayı ben de istemiyorum. Bu yaşına kadar hiç kullanmadım.Ama tedirgin oldum. Ateşi düşmüyor. İyileşiyor gibiydi.Dün önceye göre daha iyiydi.Bugün daha da hastalandı. Acaba hastaneye gidip test yaptırsam mı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 05:59
Yuz bin kere anlattim, artik anlatmayacagim, okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.