|
Wbc değeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Seraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2022 Saat 22:24 |
Hocam Çarşamba günü 6.5 aylık kızıma kan testi yaptırdık beslenememe sorunu nedeniyle kan testinde wbc değeri 20.bin çıktı bir hafta önce aşı yapmıştık onun etkisi de olabilir dedi doktorumuz bekleyin dedi idrar testi yaptırmıştık bugün sonucunda bulanık lökosit 379 eritrosit 9 protein eser çıktı sonuçlarimiz kötü mü hafta içini beklemeden bir yere götürmem gerekiyor mu? Nette yazınca çok kötü şeyler çıkıyor iki ay önce kan ve idrar testleri temizdi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HEMEN oradan KACIN.
Ozel bir Laboratuvarda (Hastane disi) Kan Sayimi ve Idrar Tahlili yaptirin. Idrar ornegi vermeden once, on tarafini iyi temizleyin ve ara idrari ornek olarak alin. Sonuclari bana yazin. "Beslenememe sorunu" ne demek? 1- Dogumdaki boy ve kilosunu. 2- Simdiki boy ve kilosunu yazin.
|
|
![]() |
|
Seraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 2985 şimdiki kilosu 6.800 son üç aydır 100 gr alıyor ve boyu da yavaş üzüyor 65 cm. İlk iki ay kilo alımı iyiydi meme reddi var mama istemiyor anne sütünü sağıp veriyorum gün içinde 400 ml geçmiyor almıyor ek gıdaya yönlendirdiler en sonunda gastronomiye yönlendirince birde tıp fakültesisine götüreyim dedim alerji testi istediler her şey temiz ama kan ve idrar bu şekilde geldi. Neden yemiyor içmiyor bu sorunu cozemedik ne önerdilerse denedik olmadı. Bu değerler dogru çıkmıyorsa biz kime güveneceğiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN ek gidaya gecmeyin. Cocugun su andaki ihtiyaclarini bir tek SUT ile karsilayabilirsiniz.
Son damlasina kadar anne sutu verin, ustune "Kutu sutlerini" ve bunlarla hazirlanmis sutlu tatli(1 ogun) verin. Sakin mama vermeyin, sakin sebze corbalarindan vermeyin. SAKIN; Turk doktorlarini meshur allerji sahtekarliklarina da kanmayin. O testleri yeniden BASKAyerde yaptirip bana yazin. Oyle ahim sahim, bir "beslenememe sorunu" YOK! Cocugunuzu, 3.5 kilo dogmuslarla mukayese etmesinler! |
|
![]() |
|
Hocam merhabalar. Biz kan sayımını yineledik. Fakat idrar testini veremedik henüz. Çok fazla çiş yapmıyor yaptığı zamanda torbada sızdırma oluyor yarın tekrar denicegiz. Kan sayımında wbc tekrar yüksek çıkti. 19 binlerde daha önceki testte ast ve alt yüksek demişlerdi 230 ve alt 48 çıktı. Bizde tekrardan fakülteye gittik bize idrar yolu enfeksiyonu olduğunu ast değerinin yüksek olduğunu böbreklerinde sorun olabileceğini söylediler ultrason cekmemizi istediler. Ayrıca idrar kültürü vermemizi lökosit değerinin yüksek olduğunu söylediler ve suprax adında bir ilacı kullanmamızı istediler on gün boyunca kullanın dediler. Alerji testi çölyak testi bunları da yapmıştık negatif dediler B12 262 çıkmış normal dediler iştahsızlik için polivit temiz içerikli istiyorsan nutriciana üzüm çekirdeğini kullan idrar kültüründen sonra tekrar görüşürüz dedi daha önce yaptığım hastanelerdeki değerler normalken neden bu ay böyle oldu bilmiyorum iki hafta önce aşı yapmıştık aşı da belki değerleri yükseltir demişti ama iki yerde de değerler yüksek çıkınca tedirgin oldum verdikleri ilacı kullammam lazım mı yoksa çocuğumu başka bir hastaneyemi götürüp tekrardan mi muane etmeliyim sizin de görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlarin, hicbirine guven olmaz. Nasil da farkli sonuclar verdiklerini goruyorsunuz.
Cocugunuzu bir sikayeti varmi? Sadece: "Kan sayimlarini" bana gonderin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2022 Saat 19:49 |
|
![]() |
|
Degerlerimiz şu şekilde hocam dosya şekilde olmadı
Ne:14.9 Mch:24.8 EO:4.1 RBC:4.48 Mchc:33.4 BA:1.3 Wbc:19.7 LY:75.6 MO:4.1 HGB:11.1 MCV:74.6 PLT:257 Ast:234 Alt:48 Demir:6 Ferritin:37 B12:261 Hocam çocuğumda ateş huzursuzluk yok. Ama doğduğundan beri az çiş çok kaka yapma kusma sorunu vardi. Reflü teşhisi koymuşlardı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eger; rapor sahte degil ise, WBC degeri yuksek..
Hakikaten WBC yuksek ise: Ates+Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabaksi olur. LUTFEN eski cevaplari OKUYUN! Hakikaten IYE varsa; Nitrit:(+) olur. Turk doktor ve Hastanelerine guvenmeyin. Sakin Suprax bile vermeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ara 2022 Saat 00:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|