|
Dilde pas var mı emin olamadık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Keremefe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2022 Saat 19:18 |
Değerli Kadir hocam. 5 yaşında oğlum (112 boy 18 kilo) 4 gündür hasta. 4 gündür ateş 38 i geçmedi. Genelde 37.7 civarı hep. Ateş düşürücü vermedik. Sıvı alıyor ama yemekle arası pek yok. Halsiz ve hep uykusu oluyor. Burnu çok tıkalı . İlliadine başladım ama yinede rahat temizlenmiyor şiş içi. Ağzında pis koku farketmedik. Çok hafif açlıktan kaynaklanan koku var gibi. Dili de fotoğraftaki gibi. Sağlık ocağına götürdüm ilaç vermedi. Viral dedi ama ilk gün dili daha pembemsi gibiydi. hastaneye götürmeyi düşünüyorum kesin antibiyotik verir diye Önce size danışmak istedim. Dilini değerlendirir misiniz? Benim eşim grip sonrası beyin ve omurilik enfeksiypnu geçirmişti. Bu sebeple çocuklar hasta olunca çok panik oluyorum, ilaç versem bir türlü vermesem bir türlü😓
|
|
![]() |
|
Keremefe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5 yıldır sizin bilgilernizle büyüdü hiç hastaneye gitmedik çok şükür. İlk kez böyle uzun sürünce hastaneye gitsem mi diye düşündüm, dilden de emin olamadım😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral. Biraz bir seyler yesin, o beyazlik gider.
Hayret. Saglik ocagi doktoru, hastane doktorlarindan daha bilgili.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Ara 2022 Saat 20:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|