|
Ateş kusma testler temiz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2022 Saat 21:27 |
Merhaba hocam 6 yaşındaki kızım 1. Sınıf bu sabah okula normal gitti fakat karın ağrısı şikayeti ile erken aldık.. Eve geldi hafif ateş vardı ve kustu toplamda 3 kez kustu ve ateş devam etti doktorumuza gittik.. İnfulenza testi negatif. idrar ve kan baktı hepsi normal hiçbir problem yok.. Şuan uyuyır öksürük yok burnu açık ateşi kulaktan 39.7 koltuk altı 38.9.. Yeni hastalık atlattık tek tük öksürük kalmıştı balgamlı afedersiniz.. Bugünde aynı şekilde öksürük ama az. burnunu temizledik şeffaf şuan.. Yeni bir grip mi başladı..?? İlaç vermedim ateşi görvini yapsın diye.
Düzenleyen Esrazeynep - 02 Ara 2022 Saat 22:25 |
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor, dolandiricinin teki!
O yapilan Testlerin hastalikla hicbir alakasi yok! Sadece, Fatura sisirmek icin yapilmis dalaveralar. Arkadan ishal gelecek, sakin ilac/antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
|
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam zaten sınıflarında da ishal salgını var. Veliler yazmıştı benim kızım 3. Olan şuan.. Doktorumuza da söyledim ama ishal başlamadığı için o ihtimal beklesin dedi. Ateş düşmezse yarın gelin dedi tekrar. Ateş hala devam ediyor. Dedipiniz gibi ilaç kullanmadan bekleyeceğim. Hocam kardeşine geçme ihtimali yüksek mi 8 aylık bşr bebek daha var evde uzak tutuyorum ama aynı ev ortamı çok gerginim o sebeple.
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, hicbir ilac/antibiyotik kullanmayin, agri olmadikca, ates bile dudurmeyin.
Turk doktorlari hala 20. Asir doktorlugu yapiyorlar, dunyadan haberleri yoktur. Hala ahmakca, ates dusurme gayretindedirler. 8 aylik olan, abisinin kakasini yerse, hasta olur. Ishalli hastaliklar mikroplu gidalardan olur. Ishalli hastaliklar Gripler gibi bulasmazlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam ateşi gece boyu inip çıktı ilaçsız takip ediyorum. Şimdi de 8 aylık bebeğim burnu akıyor. Bir haftadır günde belki 10 ve üstü hapşuruyor ama anlam verememiştim bugün burun akıntısı eklendi. Ablayla beraber başlayıp iyileşiyorlar 10 gün iyiler sonra tekrar hastalar bu kez ablada grip belirtisi yok gibi. Daha önce de konuşmuştuk kistik fibrozis şüphesi var ter testi negatif gen testi belirsiz kaldı.. Acaba onla ilgili mi bu hastalık süreci yoksa 1. Sınıf ablasından mı kaynaklı. Şuan tam 8 aylık 10 kilo 200gram boyu da 72cm. O şüphe beni bitirdi hocam.
Düzenleyen Esrazeynep - 03 Ara 2022 Saat 07:48 |
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Tekrar merhabalar hocam yüksek dirençli ateş düşmeyince test tekrarladık bugün infulenza a pozitif. Enfluvir başlayalım mı hocam.
Düzenleyen Esrazeynep - 03 Ara 2022 Saat 18:29 |
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyor, ablasindan bulasmistir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam ilaç için yorum yapmadınız ablaya başlayalım mı peki acaba küçükte mi infleunza. bu arada step a da pozitif
Düzenleyen Esrazeynep - 03 Ara 2022 Saat 19:49 |
|
Esserzey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|