|
Bel ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
giena ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 11:48 |
Hocam merhaba,
Bu sefer kendim için yazıyorum, cevaplayabilirseniz sevinirim 48 yaşındayım 184 boy 84 kg belim ağrıyor 5 günden beri daha önce de olmuştu MR çekildi iki ad fıtık var denildi ameliyat dediler kabul etmedim, başka doktor Rantudil Forte verdi 3*1 ( tok iciyorum yine migdem yanıyor biraz) birde Parafon 3*1 bunları kullanınca toparliyordum, ama bu sefer evde istirahat edemiyorum, ağrılarım geçmiyor, fuara katılacağız bu hafta çalışmam lazım, Sizin başka bir öneriniz olur mu, sizin yonlandirmeleriniz bizim aile için çok önemli, iki çocuğumuzu da Sizinle ilacsiz büyüttük, hiç bir zaman yanıltmadıniz bizi, Sizden Allah razı olsun, uzun sağlıklı ömürler dilerim,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ameliyatlik durum varsa, etki etmesi biraz supheli ama; Ventolin jel deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|