|
Okulda Maskeye baslamalimiyiz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yurtbegendilayda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2022 Saat 19:28 |
Kadir bey çocuklar için okulda tekrar baskaye baslamalimiyiz? Buyuk oglum 6 yasinda kucuk oglum 16 aylik çocuklara corona virus aşısı da yaptırmadım henüz. Burda yapmıyorlar çünkü simdide bir haber okudum size iletiyorum
3 yıldır koronavirüs için alınan önlemler sayesinde solunum virüslerinin dolaşamadığını ve bu nedenle toplumda genel bağışıklığın azaldığını kaydeden Azap, “ Okulların açılmasıyla birlikte önümüzdeki haftalarda solunum yolu infeksiyonlarında ciddi artışlar olması kaçınılmaz. COVID, grip vb. infeksiyonlardan korunmak için kapalı alanlarda ve toplu taşımada maske kullanmaya başlamamız gerekli. Grip ve COVID aşılarını da tamamlamalıyız. 3 yıldır COVID için alınan önlemler sayesinde solunum virüsleri dolaşamadığı için toplumda genel bağışıklık azaldı. Bu kış daha çok ve çeşitli virüslerle hastalık göreceğiz. Üstelik biraz daha ağır seyirli olacak infeksiyonlar ->Bu kış maske-mesafe-havalandırma-aşı daha da önemli"
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119210 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru, Grip asinizi olun.
|
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam grip aşısı kaç aydan ittibaren yapılabilir. Ben şimdi e nabız sisteminden bakıyorum 18 ay için de uygun görünüyor ama size sormak istedim. Ayrıca şu an çocuk grip, grip hastalığı geçince aşıyı yaptırmam daha mı uygun olur teşekkür ederim.
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119210 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip asilari ile ilgili tonla yazi var. Hic olmazsa, ilk sayfadaki Yazarlar kismindaki makalelerimi okuyun.
6 aydan itibaren Grip asilari yapilabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|