|
Lenfodem olabilir mi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Lavden
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Lenfodem olabilir miGönderim Zamanı: 19 Kas 2022 Saat 23:11 |
|
Hocam merhaba 36 yaş bayan 58 kg 155 boy , artık kafam çok karışık size danışman istedim 2020 yılında sol el parmaklarım ve elim şişti tam 13 kere farklı bölümde doktora gittim ,romatoloji kalp damar dahiliye üroloji,,,,vs röntgen kan tahlilleri herşey normal dediler , bu iki senede elimin şişliği bazen az indi bazen geri şişti iki hafta önce yine sol alt kol ve el şişti ağrı yok kalp damara gittim doppler çekti sonucu paylaşıyorum sol el doppler i. Genel cerraha git sol memeyi göster dedi ,genel cerraha gittim meme usg yaptı bisey yok bu lenfödem dedi bir kalp damara ve romatoloniye git dedi . 2 sene önce iki farklı romatoloji ve bir kalp damar doktoru el sisliginde bisey yok demişti ben şimdi nereye gitmeliyim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2022 Saat 19:22 |
|
Tedavisi gereken veya tedavisi olan bir durum degil. Bosuna doktor-doktor gezmeyin.
Sislik oldugunuzda, kolunuzu yuksekte tutun, kolunuzun ustune yatmayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|