Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Boyunda şişlik, kan tahlili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Boyunda şişlik, kan tahlili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 180
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Boyunda şişlik, kan tahlili
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2022 Saat 00:41
Merhaba Kadir bey,oğlum 5 yaşında, boy 117cm, kilosu 20kg.. Boynunda sağ ve sol taraflarda şişlikler var bademciklerle kulak arasında gibi.. Ağrı sızı sıcaklık kızarıklık yoktu üstünde.. Pazartesi günü onları göstermek için dr a gittik kan tahlili ve us istedi.. Us haftaya yapılacak..

Kan tahlili sonuçlarını ekliyorum ne anlama geliyor.. Sonuncusu 2 Ay önce olmak üzere 15-20 gün arayla 3 kez boğaz hastalığı geçirdi son ikisinde antibiyotik kullandı (ağızda koku pas ateş üçlüsü vardı birinde ) birinde boğazı komple aft olmuştu çok kötü.. O boynundaki lenf leri zamanını farletmedim ama o hastalıklarından sonra oluştu..

Salıdan beri ara ara boğazım ağrıyo diyordu sonra başı ve yüzünün ağrıdığını söyledi dün ateşi çıktı biraz çok dirençli değildi ama halsizdi o yüzden dolven verdim, tek gözünde sürekli akan çapaklanma oldu burnu da 3 haftadır sürekli akıyordu, burnuna illadn gözüne tobrased başladım dün.. Şimdi de boğaz değil de boynunun ve kulağının ağrısından ağlıyor akşamdan beri.. Kulak ağrısı acaba lenflerle mi ilgili yoksa buru tıkanıklığından mı anlayamadık.
Çocuğum rengi bikaç aydır sarı geliyo bana kadir bey 2-3 aydır belki bazen iyice sarı gibi.. Sarılık durumu olabilir mi böyle gözle anlaşılır mı bana mı gözüme mi öyle geliyo acaba anlamadım bi test talep etmek gerekir mi kan sonuçlarına da bakınca. İlgisi olur mu bilmiyorum ama bebkliğinde uzayan sarılık oldu ve baba ilkokul döneminde sarılık geçirmiş ailede genetik vefat eden dayıları var bu hastalıktan..,
Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 180
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2022 Saat 00:45
[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Düzenleyen Sevday - 19 Kas 2022 Saat 00:46
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117281
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2022 Saat 08:42
WBC: 10.16, kesinlikle Grip geciriyor, sakin lenf bezleri icin herhangi bir islem veya tetkik yaptirmayin,
 hicbir ilac kullanmayin. 
D vitamin seviyesi anormal dusuk, hemen 1 ampul Dvit3 icirin, 1 ay sonra tekar icirin, Subat ayinda tekrar 
olcum yaptirip, bana yazin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.