|
Ateş ve kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zytnnnn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2022 Saat 16:20 |
Hocam merhabalar, oğlum 12 aylık ve sizin yazılarınızı cevaplarınızı 10 aydır her gün istisnasız gazete okur gibi okuyorum. Allah razı olsun hocam. Oğlum ilk defa ateşlendi. Gece boyunca ateşi muhtemelen 39 u düşmedi. 1 kez ölçtüm 39.2 idi. Sonrasında ölçmedik. Sizden okuduğum şekliyle ateşi düşürmedim ve ateşle “ilgilenmedim.” Bugün gün içinde de ateşi vardı elimle anlayabildim. 2 defa da anne sütü aldıktan sonra kustu. Yemek yemiyor. Canı istemiyor sadece canı isterse emiyor. Ben de karışmıyorum. Hocam, ateşle ilgilenmiyorum. Koku ve dilde pas yok. Antibiyotik gerekmiyor. Kusma sonrası ishal gelirse bakteriyeldir diyeceğiz sanırım. Rahatsız olursa emedur verme iznimiz var sanırım. Rahatsız olmazsa sorun yok. Ateş devam ederse ve başka bir rahatsızlığı yoksa enfeksiyöz mononükleoz olabilir. Yine yapılacak bir şey yok. Değil mi hocam? Öncesinde iki hafta önce grip oldu sizin dediklerinizle geçirdik. Yapmam gereken başka bir şey var mıdır hocam? Yanlışım var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadan ishal gelebilir, sakin ilac kullanmayin.
Bakteriel olanlarda, kusma gecer; ishal baslar.2-3 gun surer. Viral olanlarda, kusmalardan sonra , ishal baslar ama kusma gecmez. 1hafta surer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|