|
Terleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2022 Saat 15:51 |
Hocam iyi gunler. İyiki varsınız yoksa buralarda sorularımiza cevap verecek bir muhattap bulamıyoruz 5,5 yaşında ana sınıfına baslayan ve 2 aydır hasta olan çocuğum hakkında soru soracaktım.
Allah razi olsun oksürük ve gece horlamasi hakkında verdiğiniz cevaplar sayesinde içim rahatladi. Şimdiki sorum oğlum gece ve okulda aşırı terlemesi var özellikle okulda 4 saat icinde 2, 3 defa ust değiştiriyorlarbu durum grip olduğu icin normalmi yoksa altta yatan bir sebepmi var acaba. Diger sınıftada böyle bi cocuk varmıs ogretmen o ailenin cocuğu imminoloji bolümune gideceginden bahsetti. Biz zaten 3,5 yaşına kadar imminoloji bölümünde takipte idik, nötropeni için.öksurugünun gecmemesi,terleme ve gece horlamasi olduğu icin alerji bolumüne gitmemiz gerektiği soyleniyo. Ne yapmalıyim hocam.
|
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://resimyukle.io/r/JvAlqpN9Bh
Hocam birde bugun yukarida ki konu hakkında bilgi alabilirmiyim?Çünkü 3 gündur bizdede gözde çapaklanma vardı sizden ogrendiğim bilgiler sauesinde dun tobrased damla aldim vekullandım. Iyide geldi.Dediğim gibi cocuk 2 gün iyi ise 3. gun hasta. Acaba bizimki başka bir virus mı aldi acaba. Şimdiden hersey icin tesekkur ederim. Saglıklı günler dilerim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|