|
Anlam veremedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2022 Saat 17:27 |
Hocam 4 yaş oğlum bu sene okula başladığı için eylülden bu yana öksürüyor çok yoğun değil ara sıra balgam çıkarıyor burnu bir akıyor bir duruyor buraya kadar her şey yolunda ama dün akşamdan bu yana hafif ateşi var 37.7 ve ya 37.8 zaten bir u aktığı için ikinci bir virüs ala bilirmi yoksa bakteriyal birşey mi kaptı boğazı falan agrimiyor sadece ağzı enteresan kokuyor ilk defa alıyorum o korkuyu ve ateşi var onun dışında dili bigazi tertemiz hatta ben çok oksurdugu için doktora ciğerini de dinlemiştim normal demişti ama şimdi ateş için danismak istiyorum wbc baktirayim mi yoksa bir 3 gün bekleyimmi
|
|
![]() |
|
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burnu zaten akıyordu bir hatfadir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates+Koku+Pas degerlendirmesini yapamiyorsaniz, bir "Kan Sayimi" yaptirin. WBC:17'den fazla ise,
antibiyotik gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|