|
Oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kas 2022 Saat 20:25 |
Hocam bn size daha once yazmistim 26 agustostan bu yana yogun oksurugu vrdi bazen kuru bazen cok balgamliydi. O gunden beri oksurugu devam ediyor ama baya azaldi. Size sormak istedigim konu yaklasik 2 bucuk aydir oksurugun devamliligi normalmi ? Son iki uc haftadir yogunlugu azaldi fakat sabah 1 kez oglen veya aksamda 1 kez mutlaka oksuruyor. Ortalama gunde 3 kez mutlaka oksuruyor bu devamli olmayan ama gunde iki uc kez olan oksurugun nedeni nediir? Alakalimi bilmiyorum gece horlamasi ve sesli nefes alma sorunu nefes alirkende verirkende uzun ve sesli aliyor ama hali keyfi yerinde hasta degil. 4 yasinda erkek 17 kg hocam birde alerjik astm alerjik bronsit gibi teshisleride vardi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal. Bazi viruslarin vucuttan atilmalari uzun surebiliyor.
Halbuki, bakteriler ile olan hastaliklar en fazla 10 gun surer. Tuyrk doktorlarinin koyduklari teshislere inanmayin. Onlar HER oksurene Astim veya Bronsit derler. AMA ASLA, (getirisi az oldugu icin) Grip teshis etmezler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|