|
Geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Humasli ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2022 Saat 10:14 |
Hocam kızım 6 yaşında 116 cm 21 kilo. Aylardır geçmeyen öksürük var. Gece yatınca artıyor. Terleyince artıyor. Dışarı çıkınca yada soğuk odaya geçince rahatlıyor. Ben antibiyotik kullanan biri değilim yıllardır kullanmadık sadece limon bal zencefil viks kremi ile atlatamaya çalışıyoruz ama geçmiyor kurtulamadik bir türlü. Astım ihtimali var mı sizce ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun herkeste var, bu yıl grip inatçı bir öksürük, burun ve geniz akıntısı var.hocam bize de ateş, paslı dil,ağız kokusu olmadıkça antibiyotik gereksiz dedi. Serum fizyolojik, cold mix,buhar ole hafifletmeye çalışıyoruz.
Hocamızın kitabı hepsiburada indirimde ben aldım, ahni sorularla defalarca yoruyoruz hocamızı ama sagolsun her defasinda yazıyor. Bu kış boyle geçecek sanırım biz 40 gündür uğraşıyoruz ailecek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen!
|
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hocam yeni konu acmak istemedim Bende ayni konudan muzdaripim hocam tum eski maillerinizi okudum.inatla gecmiyor oksuruk bizdeki gece yatinca artan gicik seklinde oluyor. hadi antibiyotik kullananlarda direnç gelisti diyelim biz hic antibiyotik de kullanmadik anlayamiyorum bu kadar uzun surmesini.bizim tablomuza ara ara atesde ekleniyor hocam gece atesleniyor gunduz iyi oluyor ve bu sık olmaya basladi eylulden beri yasi 2.5 okula kresede gitmiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evde; okul/yuva'ya giden;abi-abla varsa ayni durumdur.
Sonucta, birisinden mikrop bulasiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|