|
Dilde pas bu mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2022 Saat 17:40 |
Kadir bey merhaba, Kızım 4 yaşında, Cuma günü yine kulak ağrısı oldu(10 gün öncede aynı sebepten size yazmıştım hatta ek doz illiadin vermek zorunda kalmıştım ve çift ciklet) İlliadin başladık yarın son dozu yapacağız kulak ağrısı geçti fakat hafif bir ağız kokusu var ve dilde pas mı bilemediğim bir durum var resmini yükledim. Burun tıkanıklığı devam ediyor. Hastalık huysuzluğu ve hafif baygın bakışlar yorgunluk var.Dilindeki pas mı? Ne yapalım? Ayrıca dilde yarası var piralydne sürüyorum ama geçmedi 3-4 gündür. Fotosunu ekliyorum yine. Geçirmek için ne yapmak lazım?
Düzenleyen Deryad - 01 Kas 2022 Saat 17:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili pembe, antibiyotik gerekmiyor.
Pyraldin, agrisini alir. Devam edin.
|
|
![]() |
|
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey, ağız yarası için Kenacort A merhem kullansak piraldyne den daha etkili olur mu? Gece dil acısından uyanıyor. Bu arada el ve ayak tabanlarında da kızarıklık oldu; kısacası el ayak hastalığı olduk. Bulaşıcı mıdır? Okula göndermeyelim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kenakort kortizon dur.
Viral hastaliklarda kullanilmaz. Ates dusene kadar bulasicidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2022 Saat 20:14 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun Kadir bey iyi varsınız…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|