|
Diş curugu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2022 Saat 22:43 |
2018 doğumlu oğlumun 2 önemli diğerleri ufak karartı şeklinde sekiz çürüğü var fırçalıyoruz şaşkınım ağrıyor açıyor demiyor
Diş kontrolünde farkedildi 4 diş doktoru gördü kesinlikle ağzını açmıyor mudehale edilemiyor uyutup ameliyat la dolgu yapmak istediler süt dişleri yenileri 10 yaşına kadar çıkmaz dediler fikrinizi rica ediyorum teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zymafluor ile ilgili yazilari okuyun.
|
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Tarihi geçmiş buldumgetirtiyorum sorun olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmaz. Miadi yoktur.
|
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
depolardan mı buldunuz eczaneden gemiş tarih bizde aldık ama artık bulamıyorum .İstanbuldamısınız ?nereden aldığınızı sakıncası yoksa özelden de olsa yazarmısınız .
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Hayır arkadaştan aldım diş doktoru kas iskelet sistemi ni bozar demiş sahtekar dişçi ama beni dinlemedi ilacı bana verdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Discilerin bazisi namussuzun onde gidenleridir.
Islerine gelmedigi icin agizdan alinan Fluor ilaclarina karsidirlar, ama islerine geldimi, dise surulen ve cok daha konsantre olan fluor kaplama isinde iyi para oldugundan, onu cok severler! Bu assagilik namussuz discilere inanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|