|
Bacaklarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2022 Saat 11:57 |
https://resimyukle.io/r/jTfcrUu23l
Hocam Merhaba!, ben beni bildim bileli bacaklarım bu şekilde morarıyor. Özellikle soğukta oluyor daha belirginleşiyor. Doktora birkez sorduğumda gizli varis olduğunu ve yapılacak birşey olmadığını söylemişti. Bir şikayetimde yok açıkcası. Sadece görüntü olarak rahatsız ediyor beni. Sizce hangi birime gitmeliyim ve bir çaresi varmıdır geçer mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Raynaud Fenomeni.
Damar yapısı ile ilgili. Soğuğa maruz kalmayın.
|
|
![]() |
|
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saolun hocam peki sıkıntı yaratır mı bu bana? Ne yapmam gerekir? Sadece soğuktan mı kaçınmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esas soğuk etkili, biraz da stres yapıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|