|
Annem icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eki 2022 Saat 09:13 |
Merhaba Kadir Bey, annem 69 yaşında tansiyon şeker kolesterol hastası. Birkac aydır bacagında gecmeyen kasintili yara gibi bir sey var. Ayaginin yanindan baslamis bacagina dogru yayilmis. Dr a gitti birkac defa ancak krem yada ilacin herhangi bir faydasi olmadi. Çok kaşındığını soyluyor. Resmini gonderiyorum. Yardimci olabilirseniz memnun oluruz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117985 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şekerini kontrol altına alamıyorsanız, bu döküntü yara şeklini alır. Şekeri mutlaka kontrol altına alınsın.
Ayağını yüksekte tutsun ve hafif masaj yapsın.
|
|
![]() |
|
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki ilaveten krem onerebilir misiniz hocam?
Birde aniden baslayan ishali oluyor. Hemen tuvalete gitmem gerekiyor diyor. Ama anlik olan bisey devamli degil. Ancak yolda falan da denk geldigi icin sıkıntı yasiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117985 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim branşım olmadığı için, işin tafsilatına giremiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|