|
Şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgeglrr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eki 2022 Saat 08:31 |
Merhaba hocam oğlum 5 yaşında 7 ay önce sünnet oldu sünnetten sonra pipisi şişmeye başladı. Ayda 1 bazen 2 ayda bir şişlik oluyor. Gece şişiyor hep sabah uyanınca farkediyoruz . çocuk cerrahiye üroloji ye götürdüm bizlik bişey değil alerji bölümüne götür dediler. Alerji bölümüne gittik anjiödem diye bir hastalıktan şüphe etttiler sanırım. C1 estaraz diye bir test yaptılar o da normal çıkınca ben teşhis koyamadim başka bölümlere git dedi ama nereye gideyim ki. Anjiödem hastalığı olabilir mi internette araştırdım bazıları C1 estaraz testi normal çıksa bile bu hastalığı taşıyormus. Sünnetle alakalı bir durum mu yoksa.. içi su toplamış gibi bir şişlik oluyor bazen aşırı derecede şişiyor bazen hafif 😢😢
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şişen; pipi derisi mi, pipinin kendisi mi?
Resim gönderebilirmisiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|