|
Tekrarlayan dongü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Arı
Üye
Kayıt Tarihi: 04 Eki 2022 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tekrarlayan dongüGönderim Zamanı: 04 Eki 2022 Saat 11:10 |
|
Merhabalar benim 3.5 yaşında bir oğlum var 2.5 yaşına kadar neredeyse hiç hastalanmadi diyebilirim sonrasin sürekli bir ateş ateşle birlikte burun akıntısı öksürük sonrasında kusma lar artık o kadar çok olmaya basladiki çocuğumu dışarı çıkartamaz oldum hasta olcak diye yaşam kalitemiz inanılmaz düştü hergün hastanede günler başladı ilk önce allerjik rinit dendi one air 4 mg tb kullanmaya başladı sürekli zaditen suruplar kullandi astim tanisi kondu sivasta yasiyoruz biz o yuzde nem cok düsük nem icin buhar makinası aldık basi yüksekte yatiyor akaşam horlamalari var ve eforla birlikte gelen öksürüğü mevcut ara ara atesi cikip iniyor hic bir mudahale yapmadan drlarin koymadigi tani yok açıkçası tonsilit dendi bazilari yok dedi phfa olabilir dediler ama onada kimse emin degil akdeniz atesinden süphenlendiler tahliler yapıldı olmadığını söylediler bu arada ben bi izin dönemine girdim ve biz mersine gittik mersinde hiç hasta olmadi 3 ay kadar oradaydık
Sonrasında sivasa geri geldik ve tekrar bu durumları yaşamaya başladık çocuğumun immün sistemi çok yetersiz diye düşünüyorum cocu çocuğa bakınca gayet sağlıklı bir şekilde besleniyor ama cok hareketli ve boyu 105 cm kilosu 17 kg immun sistemi mi düşük ne olduğu nu kimse bilemiyor inanılmaz zordayiz sürekli hastaneye gitmekten çocukta bıktı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2022 Saat 18:02 |
|
Önce; Forum'un ilk sayfasındaki; "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun ve yediğiniz kazıkların çapını bir
öğrenin. 1- Çocuğunuz hep Grip geçirmiş ama Türk doktorları yeminli oldukları için ASLA Grip teşhis etmezler. Astım, Allerji, Bronşit, ve hele en saçması olan "Zatürre başlangıcı" tanısı koyarlar. Bu sahtekar doktorlara sakın inanmayın. Bir daha hasta olduğunda şu değerlendirmeyi yapın: Ateş + Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabakası varsa Antibiyotik gerekir. Biri dahi yoksa, Grip demektir. 2- Sadece Limonlu bal, Serum Fiz, ColdMix ve sıcak su buharı uygulayın. Bir de, yastığını yükseltin. 3- İlk sayfadaki yazarlar kısmındaki makalelerimi ve Forum daki cevaplarımı bugünden geriye giderek okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|