Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tekrarlayan dongü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tekrarlayan dongü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Arı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Arı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tekrarlayan dongü
    Gönderim Zamanı: 04 Eki 2022 Saat 11:10
Merhabalar benim 3.5 yaşında bir oğlum var 2.5 yaşına kadar neredeyse hiç hastalanmadi  diyebilirim sonrasin sürekli bir ateş ateşle birlikte burun akıntısı öksürük sonrasında kusma lar artık o kadar çok olmaya basladiki çocuğumu dışarı çıkartamaz oldum hasta olcak diye yaşam kalitemiz inanılmaz düştü hergün hastanede günler başladı ilk önce allerjik rinit dendi one air 4 mg tb kullanmaya başladı sürekli zaditen suruplar kullandi   astim tanisi kondu sivasta yasiyoruz biz o yuzde nem cok düsük nem icin buhar makinası aldık basi yüksekte yatiyor akaşam horlamalari var ve eforla birlikte gelen öksürüğü mevcut ara ara atesi cikip iniyor hic bir mudahale yapmadan drlarin koymadigi tani yok açıkçası tonsilit dendi bazilari yok dedi phfa olabilir dediler ama onada kimse emin degil  akdeniz atesinden süphenlendiler tahliler yapıldı olmadığını söylediler bu arada ben bi izin dönemine girdim ve biz mersine gittik mersinde hiç hasta olmadi 3 ay kadar oradaydık 
Sonrasında sivasa geri geldik ve tekrar bu durumları yaşamaya başladık çocuğumun immün sistemi çok yetersiz diye düşünüyorum cocu çocuğa bakınca gayet sağlıklı bir şekilde besleniyor ama cok hareketli ve boyu 105 cm kilosu 17 kg immun sistemi mi düşük ne olduğu nu kimse bilemiyor inanılmaz zordayiz sürekli hastaneye gitmekten çocukta bıktı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2022 Saat 18:02
Önce; Forum'un ilk sayfasındaki; "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun ve yediğiniz kazıkların çapını bir 
öğrenin.

1- Çocuğunuz hep Grip geçirmiş ama Türk doktorları yeminli oldukları için ASLA Grip teşhis etmezler.
Astım, Allerji, Bronşit, ve hele en saçması olan "Zatürre başlangıcı" tanısı koyarlar. 
Bu sahtekar doktorlara sakın inanmayın. 
Bir daha hasta olduğunda şu değerlendirmeyi yapın: 
Ateş + Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabakası varsa Antibiyotik gerekir. Biri dahi yoksa, Grip demektir.
2- Sadece Limonlu bal, Serum Fiz, ColdMix ve sıcak su buharı uygulayın. 
Bir de, yastığını yükseltin.
3- İlk sayfadaki yazarlar kısmındaki makalelerimi ve Forum daki cevaplarımı bugünden geriye giderek okuyun. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.