|
Kusma kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2022 Saat 22:38 |
Hocam hayırlı aksamlar kızım gecen hafta anaokuluna basladı 5 gun gıttık hafta sonu ateslendi ve balgamlı oksuruk basladı hıc bırsey vermedım mudahalesiz bı gun atesı oldu halsızlık devam ettı ve iyilestı pazartesi gıttı ve bugun cumartesi gunu sabahı karnım agrıyor dıye uyandı tuvalete gıttı ama tuvaletını yapmadı gazı vardı sanıyorum ama 1 saat sonra kusmaya basladı su ve balgam cıktı genelde bos oldugu ıcın midesi yemek istedı yedıgını kustu yedirmedim bende bırdaha sadece az az su takviyesi aksam ustu çığlık çığlıga sol kulagım agrıyo dıye agladı susturamadık hemen illadin damla kullandım 2 saat gectı 2 saat boyu agladı acıyo dıye bırdaha bırazdaha zman gevınce tekrar kullandım hala gecmedı aglıyodu acıle goturduk kulagı bogazı cok kızarmıs kulagın dolayı kusuyo olabılır dedı ates yok ama.
1-kulagına bakınca kulagı cok dolmus pisliği var dedı iyilesince kbbye goturun yıkasın dedı sızce yıkanmalı mı? 2-kulak agrısı ılladıne ragmen gecmedı ne yapmalıyım antibiyotik kullanma durumunu agrıyı nasıl dındırebılırım.. Gecen hafta hastalandıgında 3 gun ılladın vermıstım gene kullanması sıkıntı olur mu? 3-hocam son olarak gentagut kulak damlası yazmıs reçeteyı sımdı gordum
Düzenleyen MevaAnnesi - 01 Eki 2022 Saat 22:39 |
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sabah 5 gıbı acıktım dıye uyandı meyve yiyio yattı kusması durdu kulagım agrıyor dıye aglamıyor ama ustune yatınca eli degınce vs cok acıyo anne dedı sabah ılladını tekrarladım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gün İliadin kullanın. Yazılarımı okuyun.
SAKIN, ağrıyan bir kulağa damla yapmayın. SAKIN Antibiyotik kullanmayın.. Yararlı bakterileri de yok edersiniz, hastalık daha uzun ve ağır seyreder.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Tamam hocam suan burnu akıyor o yızden süreklı temizliyorum.
ılladın gunde 3sefer 2 damla yeterli olur degıl mı?
İkinci olarakta kbb ye gitmemizi söyledi iyilesince kulagını yıkatmalısınız çok kirli içi dedı ben yıkatma taraftarı degılım ama nasıl içini temızleyebılırız? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İliadin damla; 5 gün, günde 2 defa, ikişer damla her bir burun deliğine damlatılacak.
Dışardan bakıldığında görülecek kadar kir varsa, temizletin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Hocam devam ettık ama kulak ağrısı devam etti özellikte dokununca kbb ye çıktık bunun kulak pisliği olmadığı enfeksıyon olduğunu söyledi acil de ki goruntuleme bızım gıbı drgııl onu kulak kiri sanıyor dedı kulakta sorun yok ama otit olmus dedı enfeksıyon vaar dedı kusması bu yuzden dedı zaten kulagına kamerayla bakarken kızım acıyo dedı kulagının altını gostererek bogazına yakın tarafa 5 gunde ılladın kullandım ıkı sefer ama agrısı aynı kaldı zimaks 100 mg antıbıyotık verdı 24 saattr bir sonra kontrole gelin dedı 2 gun oldu hocam ama anca yazabildim suan antıbıyotıge basladım ama baska ne yapabilirdim bılmıyorum illadın dısında hayırlı aksamlar hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sonucuna bir bakalım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|