|
Birkac soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2022 Saat 12:25 |
Hocam merhaba,
Size birkac sorum olacak. Yanitlyabilirseniz cok sevinirim. Bebek/cocuklarin kiyafetleri icin mutlaka organik camasir deterjani kullanilmasi gerektiğine daire yazilar var suan. Ben bir markanin sivi camasir deterjanini kullaniyorum. Mesala o da zararliymis. Bu konuda sizin düşünceniz nedir ne ile yikamaliyiz? Yumurtayı marketten aliyoruz. Cok uzerindeki sayilarada dikkat edemiyorum. Market yumurtasida besin olmazmis. Koy yumurtasi bulacaksin diyor doktor. Koy yumurtasi nasil muhafaza edildi bilemeyiz ki? Kuruyemis mesala paketli mi almaliyiz acik mi? Cok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Öyle bir şey yok. Resmen daha paha pahalı ürün satabilmek için tezğah.
2- Al bir salakca uydurma daha! Yumurta , yumurtadır. Aynı çiftliklerde civciv elde ediliyor. 3- Kuruyemiş, nasıl işinize geliyorsa, öyle alın. Böyle salak salak (sözüm ona) uyarılara kulak asmayın. Eğer bir doktor size "Şunu yiyin, bunu yemeyin" gibi laflar ediyorsa, kesinlikle şarlatandır, uzak durun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|