|
Kusma ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Puanlar: 273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2022 Saat 22:26 |
Hocam merhaba. 9 yaşında 35 kg 135cm kızım bu sabah ishalle uyandı. Gün içinde fazla tuvalete gitmedi fakat gittiğinde de basınçlı şekilde ishal yapıyordu. Akşam ise kusma başladı 4saat içinde 5 kez kustu. Yazdıklarınızı mutlaka takip ediyorum. Anlaşılan virütik bir durum var çünkü ishal ve kusma beraber. Biraz rahatlaması için emedur 100 Fitil aldım Fakat mümkün değil fitili kullandırmıyor, kriz çıktı evde. Fitilden başka kusmasını azaltmak için ne verebilirim Hocam?
Değerli bileğileriniz için teşekkür ederim. Güncelleme: Hocam ishal ve kusma çok fazla olunca hastaneye getirdim serum taktılar, içine Ağrı kesici ve ishal ilacı koydurtmadım. Sadece bulantı engelleyici koymalarını rica ettim zofran koymuşlar. Uygun mudur? Yalnız eve gidince bulantı için ağızdan ne kullanayım Hocam?
Düzenleyen kader - 22 Eyl 2022 Saat 07:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Metpamid şurup olabilir ama onu da kusarsa, ya fitil, ya Serum...
|
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Puanlar: 273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Metpamid aldım Hocam. Günde 3 kez vereyim mi? Bulantı serumdan sonra biraz hafifledi fakat ishal su gibi devam ediyor. İshali kesmiyorum, hiçbir ilaç vermiyorum değil mi?
Düzenleyen kader - 22 Eyl 2022 Saat 13:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir ilaç etkili olamaz.
Metpamid, en fazla 3x1. Bazen 1 tane de yeterli olabiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|