|
Gecmeyen oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2022 Saat 00:05 |
Hocam 4 yas oglumun26 agustostan bu yana gecmeyen bazen kuru bazen gicikli oksurugu var ne yapmam lazim ballimon serum fizyolojik colmix hpsni denedik. Ilk 26 agustosta sık sık hapsurma ile basladi hemen arkasindan oksuruk ve sonrasinda gicikli oksuruk olrk dvm etti. neredeyse 1 ay olacak hala oksuruyor. Atesi hic olmadi. Burun akintisi hic olmadi bu cocuk ne hstaligi geciriyor olabilr bu oksurugu nasl tedavi edebiliriz
Düzenleyen saliç - 16 Eyl 2022 Saat 00:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geçiriyor. Ateşi olmadığı için, vücut zahmete girip, bağışıklığı çalıştırmıyor.
Ateş çıksa, en afazla 2-3 hafta sürerdi. Merak edilecek bir durum değildir, sakın Türk doktorlara gitmeyin, canınıza okurlar.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlaldim hocam genelde atesi olmuyor hstalandiginda kucukken olurdu ama,en son mart ayinda bi kez 39 oldu bir gece surdu kustu rahatladi iyilesti bu bir sorun dgl dmi hocam atesi olmamasi . Hocam birde suanki oksurugu kosunca terleyince efor sarfetince oluyo gunler once sabah aksam gece her an oluyordu ama suanki sadece terlediginde kostugunda oluyor ve bogazinda gicikli
Düzenleyen saliç - 16 Eyl 2022 Saat 11:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Önemli bir durum değil. Çoğu çocukta bu yaşlarda olur.
|
|
![]() |
|
Hocam Merhaba tkrar yaziyorum 26 sindan beri oglum oksuruyodu oksuruk bayagi azalmis fakat gogus dolu kelimeleri yarim cikariyor arada tikaniyor efor oldgnda oksuruyor balgami atamiyor saniyorum,korkuyorum tkrardan solunumu hizlanir kaburgalari coker gene acillik oluruz diye ne yapmaliyim balgam cikarmasi icin ? sizin lafinizi dinleyip goturmuyorum acile hocam. Yeme icme iyi ama ses degisik tikali gibi gogus sıkışık gibi normal otururken sanki sık nefes alir gibi yapiyor karnini
Düzenleyen saliç - 18 Eyl 2022 Saat 15:41 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sık nefes dediğimiz; solunumun dakikada 60'dan fazla olması.
Sıkıntısı varsa, Bricanyl şurup, günde : 2x1 ölçek başlayın.
|
|
![]() |
|
Yok hocam 60 dan fzla degil. Bricanl surup versem balgamada iyi glrmi acaba gogusu dolu gibi
Düzenleyen saliç - 18 Eyl 2022 Saat 16:34 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1-2 gün deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|