|
Duyu bütünleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İlkerdeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2022 Saat 23:54 |
hocam tekrar merhabalar..yine aklıma çok takılan bir konu için sizi rahatsız etmeden önce forum u araştırarak bulamayınca size yazıyorum..1.5 yaşındaki oğlum sadece koşuyor..Yürüme hızına asla düşürmüyor adımlarını.Evin içi park neresi olursa olsun sadece koşuyor.9 aylıkken istanbul için çok önerilen bir oyun okuluna başlattım.Orada da bütün çocuklar kendi aralarında oynarken bizimki ayakta ordan oraya yürümek istiyordu.10 aylıkken de yürüdü.Derse giren pedagog bir duyu bütünleme ihtiyacı olduğunu söyledi.Duyu eksikliğibelirtilerine baktığımda hepsi bizimkine uyuyor.Bir yanım da çok kurcalamamayı söylüyor.Yine sizden gelecek cevaba göre hareket edeceğim.Bu sadece koşma durumu normal midir?enerjisini atması için herşeyi yapıyoruz,parkta da yaştları oyun oynarken bireysel bi şekilde sadece koşup tırmanıyor,sadece yaşca büyüklerle iletişim kuruyor.Duyu bütünlemeye bakışınız nedir acaba?aktiviteler yapıyoruz annesi olarak birebir ilgileniyorum.babası da çok ilgili şanslıyız.ancak her ne yapıyorsak yapalım hemen koşmak istiyor sabit kalıyorsa da durduğu yerde zıplıyor.hiperaktif diyen bi yandan duyu bütünlenmesi lazım diyenler bi yandan..ama sadece siZin fikriniz inanın çok ama çok önemli nasıl ilerleyelim neler önerirsiniz.vakit ayırıp okuduğunuz için çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim ŞAHSİ düşüncem; ben inanmıyorum.
Sorun bakalım, Sigortalar tedavi masrafını karşılıyor mu?
|
|
![]() |
|
İlkerdeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam:) peki bu koşma hızında yürüme durumuna ve bahsettiğim hareketliliğe yorumunuz nedir .çok teşekkürler geri dönüşünüz için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|