|
Bıngıldak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2022 Saat 12:48 |
Hocam iyi günler
Oğlum 4 yaş 2 aylık 106 cm 20 kilo Bu sabah kafasını severken bingildağın kapandığı yer de hafif bir çökme gibi bir şey var yani anlamadım ama orası sert kemik ileri geri elim de yaptığımda arada sanki hafif bir çökme var yani hep öyleydi herhalde ben yeni fark ettim Yapılı bir çocuk kafası da normal hal ve hareketleri de normal Bu zamana kadar sağlık ocağı çocuk doktoruna felan hep götürdüm eğer bir sorun olsa söylemezler miydi Baş cevresi de 51 o şekilde söylediler ama persentil tablosuna baktım da 8 yaşta 51 oluyormuş kafam çok karıştı ve oldukça tedirgin oldum bilgindagin kapandığını nasil anlarım Orası öle çıkıntılı mi oluyor cocuklar da kafam çok karıştı Hocam nolur yardımcı olun :(
Düzenleyen DemetRüzgar - 11 Eyl 2022 Saat 13:02 |
|
![]() |
|
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamanla kıkırdak doku, kemik dokusu halini alır.
Bir şey yapmanız gerekmiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|