Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji ilaclari
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerji ilaclari

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 441
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji ilaclari
    Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2022 Saat 13:45
Merhaba hocam uzun zamandir kulagimda sanki baloncuklar patliyormus gibi oluyor burnumu silerken falan tek kulagimda var sadece sabah kbb doktoruna gittim iki tane alerji spreyi ve bitane hap verdi senin alerjin var dedi mevsimsel  dedi😄 halbuki hicbir alerjik belirtim yok neyse aldim receteyi  kapidan cikarken attim çöpe  simdi size asıl sorum illiadin kullansam kemdime bu rahatsizligima iyi gelirmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120891
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2022 Saat 16:17
Tek ilacı var, oada İliadin damla! İliadin sprey alın, damlalıklı başka bir şişeye boşsaltın.
5 gün. Günde:2x2'şer damla, sırt üstü yatar durumda  damlatın. Her bir buruna damlattıktan sonra, başınızı 
o tarafa çevirip, 1-2 dakika bekleyın.
Bakmayın siz palavracı Türk doktorlarına, onlar her şeye Allerji derler, asla da Grip teşhis etmezler. 
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 441
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2022 Saat 16:22
Cok teşekkürler  hocam cok sey ogrendik sizden sizi tanimasam hemen gider alip kullanirdim o ilaçları  iyiki varsiniz Allah size uzun sağlıklı  ömür  versin 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.