|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2022 Saat 17:03 |
Merhaba Kadir hocam bu sefer kendim icin soru soracağım Kulağımın ici kaşınıyordu ve agrimaya basladi.Telefonu kulagima değdirince daha çok agriyor.
Hocam önerebileceğiniz damla ya da ilac var midir Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN ağrı olan kulağa bir damla yapmayın.
Ağrı dış kulaktan mı, yoksa Orta kulaktan mı? Anlamak için; yutkunduğunuzda, her iki kulağınızda da bir "çıtırtı" sesi duyuyorsanız, Orta kulak sağlam demektir. Diş kulakta iltihabi bir durum olabilir Yarın sabah hala ağrı oluyorsa, bir KBB doktoru görsün. Yok... Yutkunduğunuzda hiç ses duymuyorsanız, hadise "Orta Kulaktadır".. İliadin damla, erişkinler için yok. Erişkinler için olan İliadin sprey alın ve onu damlalıklı başka bir şişeye boşaltın. 5 gün, günde:2x2'şer damla her iki BURUN deliklerine damlatın. Damlatırken sırt üstü yatın ve her bir tarafa damlattıktan sonra, başınızı o tarafa çevirip, 1-2 dakika bekleyin. |
|
![]() |
|
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dış kulakta problem var zannedersem.
Yarin işyeri hekimine göstereyim hocam çok teşekkür ederim Kbb yerine size daha cok guveniyorum Ilac söyleseniz hemen baslayacaktim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef; görmeden ancak bu kadar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|