|
konusma bozuklugu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2022 Saat 21:55 |
kadir bey oglumun 4 yasina girmesine 2 ay kadar var, oglum K sesini cikaramiyor cumle kurmasi cok guzel konuskan bi cocuk ama k sesini cikaramadigi cin bisi konusurken alay konusu olmaya basladi buda canimi sıkıyor, K sesi yerine ç ve h sesini kullaniyor ornegin kedi( çedi ) kapi ( hapi )
R leride soyleyemiyordu onu bir ay once soylemeye basladi. bir yardim almaya gerek varmidir sizce ? Hocam 2. Bir sordumda,cocuklarda rutin kan tahliline gerek varmi bir yazinizda manasiz buldugunuzu hatirliyorum.ogluma en son 2 yil once yptirdim simdi tkrar grk vRmi ?
Düzenleyen saliç - 05 Ağu 2022 Saat 22:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Rutin kan tahlili" diye bir şey yok.
Bu dolandırıcılığı kasten yapıyorlar. Domuz gibi biliyorlar, kendileri gibi sahtekar olan laboratuvarların, çocuk kan değerleri yanına, "Erişkin Referans Değerlerini" koyacaklarını... Düzgün konuşması için bir terapist yardımı iyi olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|