|
Tumor dedi doktor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Tem 2022 Saat 11:24 |
https://www.hizliresim.com/jl59lxe
Hocam oglumun kokunda sertlik var demistim daha once ultrason cekildi.biyopsi yapilmali dedi doktor birde kotu huylu olabilir 5 cm cevresinden birakarak alinmali dedi. Iyi huyluysa sorun yok ama dedi iyi huyluda olsa kotu huyluda olsa almak gerekiyir dedi.kotu huyluysa sonrasinda kemoterapiye baslanacak dedi..yarin onkoloji hastanesine goturucem bide ora baksin diye olmadi gazi hastanesinede gotureyim ankaradayiz.ne dusunuyosunuz hocam.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Hocam 14 yasinda 2 aydir var bu kitle...
Düzenleyen ceynrose - 26 Tem 2022 Saat 11:29 |
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağ bezi(Lipom) olarak başlamış, sonra iltihap sonucu ortası nekroze olmuş.
Tümör filan değil, sadece boşaltılması yeterlidir.
|
|
![]() |
|
Hocam onkoloji hastanesinde bu sabah randevumuz vardi doktor kahvalti yap gel alicaz dedi e dedim bicak degince kotu huylu biseyse dagilmazmi dedim.o bir sokak hurafesi oyle bisey yok dedi aldiktan sonra biyopsiye gondericez ihtimal vermiyorum ama olaki iyle biseyse tedavi baslanir dedi lokal anesteziyle yarim satte alindi dikis atildi 2 hafta sonra sinuc cikacakmis.kitleyi gordum ceviz kadar şok oldum cok buyuk ama bembeyaz portuk portuk yag gibi duruyor..hocam yanlis bisey yapmadim degilmi biyopsi yapmadan aldirdik ama.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ameliyat, sizdeki gibi, "Biopsi" kadar kolay alınabilecek bir durumda ise, Biopsi yapılmaz, kitle alınır.
Öyle; "kötü huylu" filan değil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|