|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İlker17 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Tem 2022 Saat 16:02 |
İyi günler hocam. Kendim için sorum olacaktı .3gündür yüksek ateş titreme ve beraberinde şiddetli bel ağrısı yaşıyorum en ufak bir iyileşmem yok sizin söylediklerinizi yapıyorum terlemeye çalışıyorum ama faydası yok ağrım artınca parol içiyorum bebeğimi bile kucağıma alacak gücüm yok ne yapmam gerek hocam ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Covid olabilir. Yatıp istirahat edin.
|
|
![]() |
|
İlker17 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler hocam Bugün hastalığımın 7.günü hala yüksek ateşim devam ediyor öksürüğüm arttı hastalığın bu seyri normal Mi bana önerebileceğiniz bir antibiyotik var mı hocam bu arada emziren bir anneyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN hiçbir Antibiyotiği kullanmayın. Yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam ateşim iyice artınca doktora gittik bariz boğaz enfeksiyonun var bunca zaman niye bekledin dedi cefaks 500 iburamin cold bide parol yaZdı Kullanıyım mı emziriyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Antibiyotik gerekiyorsa; Ateş + Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabakası olur. Bunlardan biri bile
yoksa, sakın antibiyotik kullanmayın. 2- SAKIN; sonu, "-Cold" veya "-Zero" ile biten ilaçları kullanmayın. Bunlar, "Sahtekarlığın 1. Safha" ilaçlarıdır. "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam bu nasıl bir hastalık vallahi şaştım kaldım 12.gün ve hala ateşim 41 ilaçla düşüyo tüm gün yine yüksek antibiyotiğinde 2.günü Buda işe yaramadı bu nasıl bişe hocam ateşle ölücem yakında
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ateş sizin savunma mekanizmanız. Ateş ile fazla uğraşmayın. Çok gerekmedikce düşürmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|