|
Reflü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haz 2022 Saat 16:09 |
Dr bey cocuklarda reflu kaynaklı öksürük ve gece uyurken yutkunma olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu TİPİK, Türk doktor salaklığına sakın inanmayın.
1- Türk doktorları hiçbir konuyu doğru dürüst bilmezler. Tamamı kulaktan duyma, yarım-yamalak bilgilerdir. 2- Türk doktorlarda, HER kusan hastaya "Reflü" deme salaklığı vardır. 3- Reflü de ASLA kusma olmaz. Mide muhteviyatı yemek borusuna kaçar ve geri yutulur. 4- Seneler sonra, mide asitinin yakıcı etkisi ile yemek borusunda ve yutak kısmında doku değişiklikleri olur. 5- Bu sebeple çocukluk çağında ASLA "Reflü" arazları görülmez! 6- Türk doktorları; ASLA Grip teşhis etmezler. Buna yeminlidirler. Her öksürene bir zamanla Astım derlerdi, şimdilerde dilleri bir yerlerine girdi, onun yerine; Bronşiolit, Bronşit, Zatüre başlangıcı gibi komik teşhisler koyuyorlardı, halk şimdi bu teşhisleri de yemeyince, bu "Reflü" saçmalığını icat ettiler. Cahillik mi dersiniz, ahmaklık mı, yoksa sahtekarlık mı, siz karar verin. Ne yapacaksınız: Yatmadan önce sıcak su buharı, ColdMix ve Limonlu bal çok iyi gelir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Haz 2022 Saat 17:56 |
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey birkaç gündür gece yutkunuyrdu sürekli çok önemsemedim dün gece yatmadan önce öksürük başladı kısık kısık gece sürekli yutkunup oksurdu cold mix damlattim rahatladi
Bugün kısık öksürük devam etti 2 kerede hıçkırık ilave olunca acaba reflumu dedim Öksürük yutkua ve hıçkırık dışında bir şikayet olunca grip olmaz gibi geldi size danışmak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çocuklarda "Reflü" OLMAZ!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler doktor bey sanırım viral birsey geciriyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|