|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2022 Saat 20:12 |
Hocam iyi gunler salı gunu kızımda öksürük burun tıkanıklığı halsızlık ateş başladı carsamba gunu hıc atesı olmadı öksürük burun akıntısı devam etti burnunu acmak ıcın ılladın damla kullandım cunku hıc nefes alamıyordu bugun cumartesi ates yok halsızlık öksürük bruun akıntısı devam ve sol kulagı agrıyor dıye ağlıyo gene burnuna damlatp sola dogru yatırdım 2 3 dakıka beklettim kalktı yarım saat sonra yıne agrııyo dıyo.
Bugun 4.gun ılladın en fazla 5gun kullanılıyor degıl mı agrısı gecmezse ne yapabılırım. Burun akıntısı uzayan bır akıntı sarımsı bali gibi sanıyorum ıyılestıgı ıcun agrısı ve burnu ama baska doktora cıksam antibiyotik verıcek emınım kulak agrısına
Düzenleyen MevaAnnesi - 11 Haz 2022 Saat 20:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geçiriyor.
Evet, 5 gün kullanılır. 1-2 gün ara verilince gene 5 gün kullanırsınız.
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Tamam hocam bugun de kullanıp yarın ara verip pazartesi devam edecegım. Kulak agrısı yarın da devam ederse illadıın dısında ne yapabılırım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Serum Fiz ile, hiç olmazsa 1 gün idare edersiniz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Haz 2022 Saat 08:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|