|
dilde gecmeyen yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2022 Saat 21:24 |
hocam iyi aksamlar benim 7 yasındaki oglumun dilinde 3|4 aydır gecmeyen bir yara var acımadıgını soylüyor bugün dr götürdüm ve kan tahlilleri istedim dr da
aft ta benzemediğini vitamin eksikliğinden olabilceğini söyledi yarın sonucları göstericem hocam degerlerden bazıları kırmızı ben sorun gozuken degerleri size atıyorum ve yorumunuzu istiyorum endişelemdim yarın gittiğimde bir cuval gereksiz ilacın yazılacagının da bilincindeyim o sbepten sizin görüşleriniz benim için çok kıymetli hocam şimdiden teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne günlere kaldık YA Rabbi!! O gördüğünüz, "yara" filan değil!
İnternette "Harita dil" (Geographical tongue) diye bir bakın, ne kadar farklı tipleri olduğunu görürsünüz. Türkçe sitelere bakmayın, onlar asabınızı bozarlar. Bu salak gibi; yok "Vitamin eksikliği", yok "bilmem ne hastalığı" diyerek sizi korkutup,kazıklamaya çalışırlar.. Bu salak size bir sürü masraf açarsa, benim teşhisimi söyleyin de bir güzel morarsın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Haz 2022 Saat 22:20 |
|
![]() |
|
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun hocam Allah razı olsun sizden peki hocam rica etsem kan değerleri hakkındaki yorumunuzu duymak isterim zira dediğiniz gibi kansizlik yok karacigerde sorun var diye alakasız ilaçlar yazılıp gönderilecektir benim için sizin yrum8nuz cok önemli hocam sayenizde iki evladimda gereksiz ilaçlar alamadan büyütüyorum tekrar çok teşekkürler
Düzenleyen nil2007 - 07 Haz 2022 Saat 23:20 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahmak doktor- sahtekar laboratuvar işbirliği!!
Ahmak doktor haybeden laboratuvara hasta gönderir, sahtekar laboratuvarda, çocuk kan değerleri yanına "Erişkin Referans Aralıklarını" yazarak, doktora şukranlarını sunar, gerisi de o doktorun vicdanına kalmış olur. Genellikle hastaları anlaşmalı olduğu Hematoloji servislerine gönderirler, biraz da onlar sebeplenirler! Bütün değerler, yaşına uygun. Zaten gereksiz yere istenmiş bir tahlildi, daha fazla kazıklanmayın. |
|
![]() |
|
Hocam Allah sizden razı olsun hakkınız helal edin sayenizde biz anneler bilinclendik en azından gereksiz tedaviler uygulamamaya başladık binlerce tesekkurler🙏🙏🌺🌺
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|