Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip mıde bulantısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip mıde bulantısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Meryemesma Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip mıde bulantısı
    Gönderim Zamanı: 23 May 2022 Saat 17:51
Kadır bey merhaba, gecen hafta pazartesi önce eşimde ates tıtreme bogaz agrıs basladı. Devamında ses kısıklıgı ve oksuruk basladı. Sali gunu aynı belirtıler bende basladı bende dayanılmaz bir vucut agrısı oldu sırtım kollarim bacaklarım cok kotuydum. Carsamba gunude 5 ve 2 yaslarındakı kızlarım ateslendı. Pazar gunune kadar ates vardı oksuruk eslik etti. Buraya kadar hersey normal grıp. Kışın hep böyleydik cok sukur sizın yöntemlerinzle atlatıyorduk. Fakat bu kez cok agır gecırıyıruz. Hocam ben ıkı gındur mide bulantısı yuzunden hıc bsey yiyemiyorum. Kusmak istiyorum ama mide bos oldugu ıcın kusamıyorm. Ikı yasındakı kızm sureklı emiyor. Boyle olunca ıyıce gucsuz kalıyorum. Hocam lutfen yardım edın  ne yapmam lazım nasıl gecer bu mide bulantısı uc gunde ıki kılo verdm😟
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118389
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2022 Saat 18:03
Metpamid şurup kullanın. Arkadan ishal gelebilir, sakın Antibiyotik kullanmayın.
Yukarı Dön
Meryemesma Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2022 Saat 18:07
Hıc bır ılac kullanmıyorum kadır bey sadece arada agrım olunca parol alıyorum. Surubu alıp kullanıcam ıns fayda eder mide bulantıma. Cook tesekkur ederım kadır bey Allaha emanet olun 🤗
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.