|
Alerji olabilir mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2022 Saat 21:35 |
Merhaba hocam Oğlum bazı çikolatalar dan sonra / ya da kakolu pastadan sonra burnu tıkanıyor ama kuru tıkanma oluyor nefes alamıyorum diyor.Baska belirti yok, çikolatadan diye düşünüyorum. Sizde bazı çikolatalara ozellekle kakao oranı yüksek olandan sonra burun tıkanmasi olabilir mi? , sütlü çikolatadan sonra farketmedim. Çocuk doktoruna götürdük, geniz eti büyük çikolata tatlı vs vermeyin alerji yapar dedi , ondan sonra her sefer burnu tıkandığında eşim çikolatadan diyor Okulda da (oğlum 5 yaşında )öğretmeni her gün çocuklara ya çikolata veriyormus ya da çubuk kraker. Neden alerji diye düşündüm, mesela abimde alkol içerse burnu tıkanıyor diyor :))alerji dedi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi ucuz cikolatalar, veya cikolata taklitleri, allerjik reaksiyonlar yapabilir.
Oldugunda, gunde;1 olcek Allerset verin.
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam
Farkettigim çikolata aslında Elit markasının, şemsiye şeklinde . Çocuklar için yapılmış ama tadı yogun çikolata sütlü çikolata değil. Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle seyleri cocuklariniza yedirmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben vermiyorum , biz hazır gıda vermemeye çalışıyoruz, anaokulunda öğretmeni her gun veriyor,bugün artık uyardım onu vermesin diye , belki tetikliyor
Çoook tesekkur ederim size ! Allah sizden razı olsun 🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|