|
gece aniden uyanıp kusma ve karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
teacher7 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2022 Saat 16:52 |
Hocam merhaba, 6 yaşındaki oğlumuz dün gece aniden uyanıp kusmaya başladı karnının çok ağrıdığını söyledi. Eşimin ısrarıyla acile götürdük belki önemli bişeydir diye. Doktor muayene etti bağısakları hareketli ama bi röntgen çekip görelim dedi. Röntgeni ben istemediğimi belirttim ama bir zararının olmadığını söyledi. Röntgene göre çok fazla gaz ve kaka olduğunu söyledi ve lağman verdi. Ben daha önce de olduğunu lağmanı yapmak istemediğimi söyledim. Bugün sabah çok katı kaka yapmış ama hala daha her yediğini ve içtiğini kusuyor ve karnının ağrıdığını söylüyor. Kusunca biraz rahatlıyor. Lağmanı yapmadık. Lağman konusunda sizin görüşünüz nedir ve ne yapabiliriz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin durumunuzda, son derecede gereksiz. Zaten, bu devrenin arkasindan, once sert arkadan ishal seklinde kakalar gelecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|