|
Gizemli hebatit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Simarabel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2022 Saat 13:32 |
Merhaba Hocam,
İskoçya, İngiltere derken sanırım vakalar artmaya başladı 😔 Nedir hocam bu hastalık? Sevgiler
Düzenleyen Simarabel - 29 Nis 2022 Saat 13:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimse bilmiyor. Muhtemelen, Hepatit-A gibi, gidalardan bulasiyor.
Simdiye kadar tesbit edilmis olan Hepatit viruslari: Hepatit-A: Agizdan bulasir. Hepatit-B: Kan yolu ile bulasir. Hepatit-C: " " " Hepatit-D: " " " Hepatit-E: Agizdan bulasir. Hepatit-F: " " Hepatit-G: " " Belki;E,F, G veya baska bir virus. Eve gelen yiyeceklerin temizligine dikkat edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Nis 2022 Saat 19:02 |
|
![]() |
|
Yurtbegendilayda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Kadir bey bende aynı soruyu soracaktım tam virus bitti rahat edelim derken birde bu cikti malum önümüz yaz dışarıya daha cok cikicaz ve disarda daha çok yiyecek yeriz hadi onu geçtim çocuklar okula gidiyorlar. Internette bende okudum. Turkiyede de olduğumu fakat dr larin teşhis koyamadiklarini yazmışlar. Birkaç cocukta görülmüş biri bisey olmadan atlatmis diğeri vefat etmis. 😔 Dışarıdan birsey yememeye özen gösterelim peki başka yapabileceğimiz bisey var mi?
Düzenleyen Yurtbegendilayda - 30 Nis 2022 Saat 02:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En kolay teshis edilebilecek hastalik!! SARILIK OLUYOR!!! Doktor olmaya gerek yok..
(Tabii, doktor Turk doktor olursa, o baska!!!)
|
|
![]() |
|
Yurtbegendilayda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Birde Kadir bey birde çocuklarımıza yaptırdığımız Hepatit aşısı buna karşı koruyucumudur ? Simdi siteden okudum genelde hep etkisiz olmus aşıları tutmamış kucuk adele içine yapılması gerekliymis sizden öğrendim şimdi aklıma takıldı hastaneye gidip test yaptırmalı miyim kadir bey kendimiz içinde baktiralim mi 1996 doğumluyum bu asi 1998 yapılmaya başlanmış İnternet öyle yazıyor şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hepatit-B asisi; 1998'den itibaren Devlet tarafindan kabul gordu.
Buna mukabil, ben hastalarima bu asiyi, 1986'dan beri yapiyorum. Evet, bunca senelerden beri Turkiye'de birakin doktorlari, Tip Fakulteleri ve Saglik Bakanligi bile bu asinin; klasik asilardan farkli bir yapiya sahip oldugunu, canli/cansiz siniflandirilmasi HARICI bir asi oldugunu ve "Genetik bir asi" oldugunu ve sadece DNA zinciri ihtiva ettigini ve bu sebeple, MUTLAKA ufak adele icine yapilmasi gerektigini OGRENEMEDILER!! Bu sebeple, mutlaka asinin tutup tutmadigini kontrol ettirin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Sayenizde birsey daha öğrenmiş oldum. Kucuk oğlum 9 aylik 5 gün önce 9. Ay asisini olmustu bu kan tahlilinde bir sıkıntı yaratır mı Kadir bey ilk hepatit aşısını olduğundan ebe iz olacak kolunda demisti sol kolunda fakat ben hic goremedim o izi dediğimde iz olsada olmasada o aşıyı oldu tutmuştur herkesde iz olmaz dedi aklima takılmışti zaten. Cok teşekkür ederim Kadir bey bende aşımı olayım o halde
|
|
![]() |
|
gokben ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yurtbeyendilayda türkiyede iki çocukta görüldü demişsiniz gördüğünüz sayfa güvenilirmi internette böyle bir bilgi yok ve eline klavye alan herkes doğrudan herşeyi yazabiliyor belki yalan haberdi ben 7 ülkede görüldü okumuştum türkiyede vaka yok dendiğini dinledim tv de şuan evet bir ishal kusma ateş salgını var bu doğru evde herkes şuan bunu yaşıyor ancak hepatit olgusu haberini hiç bir yerde bulamadım açıkçası
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|