|
Kakasını tutuyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nis 2022 Saat 17:03 |
Merhaba
Nisan 2018 doğumlu oğlum emziği zor bıraktı ardından be bıraktırma ya kademe kademe geçtik önce kabız oldu şimdi doğru düzgün yemek yemiyor popisu aciycak diye kakasını yapmıyor tutuyor bazen beş günü buluyor lazimliga oturmuyor bezi atmıyor zor durumdayım Kaka yaparken çok ağlıyor çatlak yok kakada kanda yok ne önerirsiniz uzun surermi vitamin almalı ya da psikologa gitmeliyiz teşekkürler
Düzenleyen peperutka - 19 Nis 2022 Saat 17:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118443 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Psikolog NE yapacak??
Siz ustune dustugunuz icin isin cilkini cikariyor. Ilgilenmeyin, cani istediginde yapar.
|
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Hocam bu ne kadar uzar 5 günü buluyor ağlıyor aciyor diyor hatta zaman zaman tutarken parça parça bezine kaçırıyor
Düzelir diye kreşe verdim Birde kaka yaparken ağladığı dan popoda çatlak olduğunu düşünmeye başladım bunu nasıl anlarız Sütü kessekmi acaba ya da yigurduna maflor koymanın yararı varmı. Ailece durumuna çok üzülüyorum kaka yapmamak için hep yatar durumda.
Düzenleyen peperutka - 10 May 2022 Saat 03:45 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|