|
SÜT ZARARLI MI? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bszmra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2022 Saat 23:21 |
Kadir hocam iyi günler. Çoğu çocuk doktorlarının sayfalarında paylaşımlarını görüyorum. Sütün çocuk gelişiminde çok fazla yerinin olmadığını kemik gelişimne çok bir katkısının olmadığı yönünde. Hatta fazla içilen süt zeka geriliği yapıyormuş? Süt içirmeyin yoğurt yedirin peynir yedirin diyorlar.
Sütün yeri ayrı peynirin yoğurdun yeri ayrı değil mi? Süt içirince hata mı ediyoruz ben anlamadım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Hatta fazla içilen süt zeka geriliği yapıyormuş? "
Bak su Allahin isine!! O yuzden mi, Turkiye gibi zaten sut icilmeyen bir ulkede aptal orani %60'dan fazla!! Demekki o yuzden, eriskin yaslarda bile sut icilen Amekika'da zeka geriligi oluyor, Turkiye gibi sut tuketmeyen ulkede, herkez cok akilli!! USA Arizona'da, sut; "Galon" (=4 litre) ile satiliyor. Hatta Metro benzeri satis yapan Costco'da, 4X Galon paket seklinde satilir. Zamaninda bu sut dusmanlarinin dillerini munasip bir yerlerine sokmus ve sesleri kisilmisti!! Simdi, ekonomik kriz nedeni ile mama satislari dusunce, bu assagilik mama firmalarinin parali kalemsorleri gene saklandiklari mezarlarindan ciktilar ve kinlerini kusuyorlar. Makalelerimde ve bilhassa kitabimda bu assagilik sut dusmani sarlatanlarin nasil sacmaladiklarini tafsilatli sekilde anlatiyorum. Sakin bu assagilik, halk dusmani sarlatanlara inanmayin. Size sut aleyhinde laf soyleyen olursa, onlara bebek mamalarinin da sutten yapildigini hatirlatin. Gariban halk ne yapacak, umurlarinda bile degil. Sut yasak, mama alamiyor, kaliyormu: Sade suya pirinc unu mamaya!! Bir bebek icin kotu beslenme sekli!! Cok okumaniz lazim. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Nis 2022 Saat 23:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|