|
Beyin mr |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aisenur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2022 Saat 09:43 |
Hocam geçen Kasım'da beyin mr çekindim verilen raporda" adenohipofizde yaklaşık 6.7 mm çapında T2 e hiper,T1de hipointens lezyon izlendi( adenom? Kist?).hastanın kontratlı dinamik hipofiz mr i ile birlikte değerlendirilmesi önerilir" yazıyor,Dr bazi hormonal sorular sorup olumsuz bişi görmeyince Üç ay sonra kontrol bakalım dedi
Dün gittimmr ve prolaktin hormon seviyesine bakılacak bir de ilaçlı mr istedi ama ben mr ve gadilinium la ilgili makalenizi okudum yan etkilerden çekiniyorum Beş aylık bu süreçte bu lezyon gitmiş olabilir mi tekrar normal mr cekilip teyit edip sonra ilaçlı mecbur çekimsem olur mu Kafam karışık hiç bı ise odaklanamiyorum Desteğinize ihtitacm var
Düzenleyen aisenur - 07 Nis 2022 Saat 09:47 |
|
![]() |
|
aisenur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada 1 yaşında kızım var emzirme sürecimiz devam ediyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Adenohipofiz, "On Hipofiz" demektir. Emzirenlerde, kist olabiliyor. Emzirme devam ederken, bunlara bakilmasi TUHAF!!
Emzirdiginizi belirtin!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Nis 2022 Saat 18:44 |
|
![]() |
|
Hocam şöyle bakıldı,
Covit geçirdikten 3 ay sonra ellerde uyuşukluk özellikle gece, kol ağrısı gibi şikayetlerle norolojiye gidip covit gecirdigimi söyleyince bakmak istediler Malesef akciğer enfeksiyonu olmuş ve malesef çocuklarımı vesilenizle antibiyotik ten uzak tutarken bu konudaki( covit enfeksiyonunda ilaç almayın)yaklaşımınızi o dönem bilmediğimden antibiyotik ve kortizon kullanmış yani kullandirilmistim Şimdi durum böyle yine de ilaçlı mr isterlerse vermeli miyim,zaten 10 gündür devam eden bı alerjim var göz kaşıntısı hapşırma ve burun tıkanıklığı,neye alerjim olduğunu da anlayamıyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin haberiniz olmadan ASLA "Akciger enfeksiyonu" OLAMAZ!! Resmen uyduruyorlar.
Bir virus enfeksiyonuna da, Kortizon ve antibiyotik verecek kadar ahmak doktorlari da dunya da bir tek Turkiye'de bulabilirsiniz.Durumunuzu anlatin, |
|
![]() |
|
EmineM ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
İciniz rahat etsin diye yazmak istedim ben de emziriyorum ellerim ve kollarim geceleri cok fazla uyusuyor o kadar uyusuyorduki hareket ettirmem biraz zaman aliyordu. Komsumda da emzirdigi donemde cok uyusma olmus o doktora gitmis bisuru tahlil falan biseyler yapmislar hic bisey bulamayinca da psikolojik olabilir demisler bosuna hastaneye gidip perisan olma dedi emzirme bitince gecmis uyusmalari 🤭 ilk cocugunu 2 yil emzirdim ama hic onda boyle bisey yasamamistim bunda da cok sukur cok nadir oluyor artik uyusmalarim oglum suan 16 aylik.
|
|
![]() |
|
Zytnnnn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
Merhaba ben de içiniz rahat etsin diye yazmak istedim, ben de emziriyorum ve özellikle bacaklarım uyuşuyor, ellerim de nadir, sanırım emzirmeyle alakalı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|