|
Uyku |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2022 Saat 23:17 |
Hocam size daha oncede sormuştum.14 yasindaki oglum surekli uyku uyumak istiyor kendine sinirleniyor uykusu geldigi icin ders calisamiyorum anne uykum geldigi icin diyor hocam 14 yasinda canavar gibi olmasi lazim degilmi.bazi arkadaslarim
1-kansizliktan
2-demir eksikliginden 3-seker cikabilir 4- triodlerine baktir 5-B12, eksikliginde 6-uyku hastaligi 7-glutene duyarli çölyak olabilir Diyorlar hepside kendince bu uyku hali yapar mutlaka buna baktir diyor.sizce bunlardan hangisi bu sekil uyku yapar.neye baktirayim ben hocam kafam karisti herkes bisey soyluyor yazmiyim dedim ama biride beyin felci olabilir dedi kendi ogluda ortaokuldayken boyle cok uyurmus beyin felci denmis. |
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicam iki tane daha sey soylediler biermer hastaligi ...ha beynine baktirin norolojiye goturun hmm bide d vitamini guatr vs vs vs hocam beyinsel bisey degil yaa sadece sabah 7 de okula gidiyor donuste dersaneye gidiyor geldiginde ders calismak test cozmek istiyor olmuyor uykusuzum dayanamiyorum diyor yemek yiyor biraz kitap okuyor yatiyor.kilosu 85 boyu 1.75
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi "arkadaslarinizin" hic bir b.k bildikleri yok.
Tipik Turk doktorlar tarafindan kaziklanmis zavallilar. Asiri kilosu var. Maalesef, bizdeki egitim sistemi bu sekilde. Sabahtan aksama kadar okul ortami zaten cok yorucudur. Bir de kilo sorunu var. Belliki ustunde yogun stres yuku de var. Okuldan gelince, 1 saat uyusun, ondan sonra kalkip ders calissin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|