|
alerji mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AYKIZ888 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2020 Konum: FRANSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2022 Saat 08:41 |
Merhaba Hocam Oğlum 12 yaşında Gelişimi 10 yaşa uygun belki de 9 bilmiyorum Akrnlarından bariz kısa ve zayıf (28 kg 4 kg doğdu 3 aylıkken 7 kg idi Sonra bişey oldu az almaya başladı 250 Gr mı geçmedi aldığı kg bebekken Hep normal dendi şimdiye kdr,azda olsa büyüyor dediler müdahale edemeyiz dediler Acaba herhangi bi besine alerjisi olabilir mi Sütü çok sever mesela Döküntü bazen oluyor hafif kırmızılık kendiliğinden kayboluyor Alerjisi varsa ben bunu nasıl öğrenebilirim yardım edin nolur,5 yaş küçük kardeşi aynı boy nerdeyse,1 .5 yaş ablası 1.70.genetik değil bu iş:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fazlaca Turk doktorlarinin etkileri altinda kalmissiniz.
Hic bir allerji, bu sekil sikayete sebep olamaz... 1 hafta, gunde:2x1 olcek Sipraktin (veya Prakten) verin, sonucu konusalim.
|
|
![]() |
|
AYKIZ888 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2020 Konum: FRANSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam ben Türk doktor unu nereden bulayım TR de değilim Benimki çaresizlik , herkes çocuk da bişey yok dio ama bariz gerilik var bendemi problem var bilmiyorum ki. 3% persentil normalmiş :( Spirakdine e bakayım bi bulabilcemmi ,çok tesekkurler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimyasal ismi: Sipraheptadin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|