|
Sık tekrarlayan grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2022 Saat 12:57 |
Hocam merhaba yaklaşık 8 yıldır öğrencinizim ve size çok minnettarım. İyi ki varsınız. 2012 doğumlu bir oğlum var. Sizi tanıdığımdan beri doktoryüzü görmedi. Ama bu sene hiç olmadığı kadar çok hasta oldu. Geçen kış 1 kere bile hasra olmadık. Pandemiden öncede yılda belki 3-4 kere olurdu. Ama bu sene sürekli hasta gripmi covid mi bilmiyorum çünkü dr a götürmüyorum. Boğaz ağrısı ile başlayıp hapşırık burun akıntısı şeklinde devam edip 1 hafra da kendiliğinden geçiyor ama etrafımdaki herkesin diikkatini çekmiş hatta sınıf öğretmeni bile aradı bu sene çok hastalandı bağışıklıkla ilgili bir sorun olabilir mi diye beni korkuttular. Bu senenin farkı ne hocam. Okuldada maskesine vs dikkat eder aslında. Neden böyle bende anlamadım. Hastalık dönemlerinde genel durumu evde azacak kadar iyi ama diğer arazlar mevcut. Ateşini vs hiç düşürmem cold mix, sf öyle atlatırız çok şükür. Bakıyorym millet calpol antibiyotik çocujlara kaşık kaşık veriyor.Bağışıklıkla ilgili bir şey olabilir mi bir göstermeli miyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" etrafımdaki herkesin diikkatini çekmiş hatta sınıf öğretmeni bile aradı bu sene çok hastalandı bağışıklıkla
ilgili bir sorun olabilir mi diye beni korkuttular. " Bunlari ne diye kafaniza takiyorsunuz ki!! Birakin etrafinizdakileri, Turkiye'deki doktorlar bile "bagisiklik" hakkinda hicbir sey bilmezler! Varsa etrafinizda bir Prof. Dr, bir sorun: Innate, Passive, Active ve Adaptive bagisiklik nedir, farklari nedir diye! Agizlarini acamazlar. Cocugunuz, gecen senelerde "bagisikliginin olusmasi icin gerekli olan hastaliklari gecirmedi ise, bu sene geciriyor olabilir. Bu sayede olusacak olan Antikorlar sayesinde, cocugunuz; hastaliklarin pek cogunu siz fark edemeden atlatacak. Bagisiklik ile ilgili makalelerimi Yazarlar kismindan okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Şub 2022 Saat 18:30 |
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok saolun hocam içimi rahatlattınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|