Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Altına kaka yapıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Altına kaka yapıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbaros350 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 152
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros350 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Altına kaka yapıyor
    Gönderim Zamanı: 22 Şub 2022 Saat 14:51
Hocam merhaba. 5 yaş 3 aylık bir oğlum var. 16 kiloya yakın, 110 cm boy. Hocam kakasını tuvalete yapmaya başladığından beri (2-3yaş tam hatırlamıyorum) kakası gelince halıya oturuyor ve tuvalete gitmek istemiyor. Baya bi debeleniyoruz evin içinde gel kaka yapalım diye. (Hatta başka birisinin evine gittiğimizde hiç yapamaz kabız olur.) İşte  gel kakaları annesine gönderelim şöyle böyle yalvartarak artık oyunla klozete gider yapar. Daha önceleri daha seyrek fakat şu son 2 aydır devamlı olmak üzere az da olsa kiloduna kaka kaçırıyor. Hayatımız kabusa döndü. Sürekli kakalı çıkıyor kilotları. Kendide üzülüyor. Ben yoruluyorum. Gece işemesi hiç olmadı tuvaleteğitiminden beri ama gündüz bazen onu da altına kaçıroyor çok sık değil ama nnadiren. Eşim bi doktora mı götürsek fizyolojik bir problem olmasın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kakam yok diyorama bi bakıyorum kiloduna azıcık kaçırmış. Özellikle böyle top top. Çoğu zaman evin içinden bile buluyorum. Oyuna dalmış poposundan dökülmüş. Ne yapmalıyım hocam. Saygılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118376
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2022 Saat 19:23
Bir gosterin. 
Bir sey bulunmazsa, Sinirsel olabilir. 
Tuvalet terbiyesi icin, zorlama, korkutma, oldu ise, olur. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.